• Login

Over ons

Firesecure verzorgt BHV opleidingen en ook de verplichte herhalingscursus door het hele land. Bij u op uw bedrijf of voor individueel geïnteresseerden op een locatie in de buurt van Leiden of Alphen aan den Rijn. In het laatste geval inclusief koffie, frisdrank en lunch.
Uiteraard is de cursus geheel conform de richtlijnen van het NIBHV. U ontvangt dan ook na de opleiding of de herhalingscursus een geldend certificaat.


Ons enthousiasme als gecertificeerde instructeurs op dit vakgebied komt in de cursus tot uiting. Zo wordt de cursus gegeven met de meest recente lesstof van het NIBHV en zijn er voor iedere cursist voldoende oefenmaterialen aanwezig. Er wordt gebruik gemaakt van een lotusslachtoffer om een en ander zo realistisch na te bootsen.


Wat betreft het onderdeel brand en ontruiming wordt iedere cursist in de gelegenheid gesteld om minimaal drie blussingen uit te voeren. Niet 'gasgestookt maar echte vuurhaarden die geblust moeten worden in een realistische omgeving. Ook wordt aan de veiligheid de benodigde aandacht besteed. Iedere cursist wordt daarom tijdens deze praktijkoefeningen voorzien van een brandvertragende overall en handschoenen. Kortom, kwaliteit voor een concurrerende prijs. Bent u geïnteresseerd? Stuurt u ons dan een e-mail voor nadere informatie.

TripleD Firesafety BV / Firesecure Brandpreventie
De Hooge Krocht 16
2201 TX Noordwijk
Email: info@tripledfiresafety.nl
Telefoon: 071 - 3031961
KvK: 75699249